5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Her vakit erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir yük, möble yahut gayrı bir mahzur bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni maksat yürekin süflidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Ekseri mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Panik kolu olmalıdır: Ivedi çıkış kapıları, panik koluna sahip olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve emeksiz bir şekilde açılmasını esenlar ve insanların acil durumlarda güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalı, kolaylıkla ve hariçya güzel açılmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size olgun verecektir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size vukuf verecektir.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla arama edilen işleyiş sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere bakarak projelendirilirken oldukça önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanımı ve uygulamasında bazı uyanıklık edilmesi gereken durumlar şunlardır;

3-) Yangın merdivenini sahanlığı enlilik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genliğinden azca olmamalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 akort sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip çıkmak; dayanıklı, estetik baplara en usturuplu fiyatlarla iye tutulmak için İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden yargılama fen alabilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır Yangın Çıkış Kapısı kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve munis hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page